Hvilke navnelapper er best?

Hvilke navnelapper er best i test

Navnelapper

Det finnes mange navnelapper å velge mellom. Hvilke navnelapper som er best i test avhenger av hva du skal bruke navnelappene til, hvordan du bruker dem og hva navnelappene er laget av

Før du velger navnelapper kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke dem til og hva som er viktig for deg. Noen ting som kan vurderes før du bestiller navnelapper er:

Navnelapper kan ha ulik kvalitet

Er det navnelapper som sitter godt på og som tåler slitasje over tid? Særlig navnelapper til sko kan fort falme og bli frynsete. Navnelapper som er etterbehandlet blir ekstra robuste for vær, vind, vaskemaskin og slitasje. Sjekk at det er navnelapper som tåler 60 grader i både vaskemaskin og oppvaskmaskin.  Det kan være verdt å betale litt ekstra for navnelapper av høy kvalitet, så varer de lenger og du slipper å skifte dem ut så ofte. Det er også viktig å følge instrukser til navnelapper. Eksempelvis må navnelapper få sitte på klær og ting i 24 timer før de går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin slik at limet får satt seg ordentlig.

Har du riktige navnelapper til det du skal merke?

Er det klær, matbokser, sparkesykler, penal eller alt sammen som trenger navnelapper? Har du navnelapper i størrelser som passer til det du skal merke? Eksempelvis bør store ting som sekker og sykler ha ekstra store navnelapper for å sikre god synlighet. Små ting som briller og blyanter trenger små navnelapper. Mest praktisk er det å kjøpe ferdige samlepakker med navnelapper i ulike størrelser, så får du navnelapper til alt du trenger å merke.

Er det navnelapper med design som barna liker?

Med morsomme design blir det gøyere for barna å hjelpe til med å merke og sette på navnelapper. Ta dem gjerne med og la dem få velge navnelapper med sitt eget design selv før du bestiller.  Morsomme navnelapper med eget navn på kan være en stor motivasjonsfaktor i mange sammenhenger. Kanskje blir regnjakken morsommere å ha på seg eller potten gøyere å sitte på hvis det har fått på seg store fine navnelapper med barnets navn på? For større barn kan det være morsomt å ha navnelapper med barnets hobby, for eksempel fotball eller gitar.

Se vårt utvalg med startpakker med navnelapper til barnehage her og til skolebarn her