Navnelapper til barnehagen

Det korte og enkle svaret på hva barnehagen vil at du skal merke med navnelapper er: ALT!

Merk alle klærne i barnehagen med navnelapper

Det er veldig lurt å merke alle klær som barna har på seg i barnehagen med navnelapper. Bruk også navnelapper på de klærne som ligger i hyllen eller skuffen. Disse klærne lånes ofte bort og leveres tilbake vasket. Barnehageansatte synes det er supert med foreldre som merker alt med navnelapper, det letter deres jobb og minsker antall mistet klesplagg for foreldrenes del. Barnehagen klarer ikke å holde oversikten over hvem som eier hva og det er ikke alltid barna kjenner igjen eller kan svare på. Da er navnelapper gode å ha!

Husk å merke alle småklær med navnelapper

Det kan være utfordrende å merke småklær, som f.eks votter og luer, men også disse bør merkes med navnelapper. Alle sko, høyre og venstre fot, må ha navnelapper. Når barna begynner å kle av og på seg selv i barnehagen kan man på slutten av dagen finne en høyre sko på de merkeligste stedene. Da er det greit at den har navnelapper.

Bruk navnelapper også på utstyr

Husk også på å merke utstyr som barna bruker til/fra barnehagen med navnelapper, som for eksempel sparkesykkel, sykkel eller akebrett. Sekker, matbokser og drikkeflasker har ofte en tendens til å bli borte om de ikke har merkelapper på seg.

Klær med navnelapper dukker ofte opp

Det er alltid litt frustrerende når noe plutselig er borte. Er klærne eller drikkeflasken merket med navnelapper dukker det som regel mirakuløst opp etter et par dager. Så vårt, og barnehagenes, beste tips er derfor: Merk alt med navnelapper!

Ha navnelapper i hyllen

Det er smart å ha liggende navnelapper i hyllen til barna slik at det er enkelt for både foreldre og barnehagen å sette navnelapper på klær som ikke er merket

Vær ute i god tid - husk å bestille navnelapper!

Det er mye som skal skje før barnehagestart. Derfor er det lurt å kjøpe navnelapper til klær og utstyr i god tid slik at du har en mindre ting å tenke på. Det er enkelt å designe sine egne navnelapper og de aller fleste leverer navnelapper ila noen dager.

Hos PinkLabel finner du kjempe fine navnelapper i god kvalitet!