Klistrelapper

Klistrelapper med navn til klær er både veldig praktisk og veldig enkle å bruke. Vi har klistrelapper med navn i veldig god kvalitet, til både barn og voksne. Les mer om våre klistrelapper her:

Barn med sekk, lue og klistrelapper

Hvorfor skal jeg bruke klistrelapper med navn?

Klistrelapper med navn kan klistres på det meste, klær, sko, drikkeflasker, matbokser, ski og sekker. Med klistrelapper med navn er det ingen som tar feil sko, og det som blir borte har større sjanse for å komme til rette igjen.

Skal jeg bruke strykefrie klistrelapper eller strykelapper?

Om du skal gå for klistrelapper eller strykelapper er litt smak og behag. Noen synes det er verdt å bruke tid på å sette på strykelapper som sitter på alle slags tekstiler, mens andre foretrekker klistrelapper som er mye raskere å sette på. Det eneste man må huske med klistrelapper på klær er at klistrelapper må festes på så flat overflate som mulig. Vi anbefaler derfor å sette klistrelapper på vaskeanvisningen eller eventuelt kleslappen dersom den har glatt struktur. En annen praktisk fordel med klistrelapper er at de kan settes på andre eiendeler. Vi anbefaler å sette klistrelapper på matbokser, klistrelapper på drikkeflasker og klistrelapper på større ting som ski, sykler, sekker og sparkesykler.

Hvorfor skal jeg velge klistrelapper fra PinkLabel?

Det er flere grunner til at vi anbefaler våre klistrelapper:

Vi har ekstra slitesterke klistrelapper!

Våre klistrelapper er laget i en unik 2-lags kvalitet som gjør dem ekstra slitesterke og robuste. Våre klistrelapper tåler all slags vær og vind og masse lek - uten å bli frynsete eller falme. Våre klistremerker er laget for å holde tritt med barna og tåler masse lek! PinkLabel klistrelapper er utviklet av to norske mammaer som i årevis har brukt klistrelapper for å merke barnas klær og eiendeler. Vi har brukt flere år på å finne frem til det vi mener er perfekte klistrelapper: Klistrelapper som sitter godt, tåler mye og med design både mor og barn digger.

Vi har Norges største utvalg av klistrelapper i ulike størrelser

Vi har klistrelapper i alle slags størrelser! Små klistrelapper, store klistrelapper, runde og firkantede. Vi har klistrelapper som passer til klær og mindre ting, og store klistrelapper som passer til større ting. Vi har også egne klistrelapper til sko, egne klistrelapper med allergimerking og kjempe kule figur klistrelapper som pynter opp en drikkeflaske eller en matboks. Vi anbefaler å gå for en av våre samlepakker med klistrelapper, for eksempel startpakken eller maxipakken. Da får du en samling klistrelapper i alle slags størrelser til alt du trenger å merke!

Klistrelapper med tiger design, telefonnummer og navn

Startpakke klistrelapper med tiger

Lag dine personlige klistrelapper her!

Velg først hva slags klistrelapper du vil ha og deretter design. Når du har klikket på klistrelappene du vil ha, får du mulighet til å gjøre dem personlige med navn og telefonnummer. Du vil få se hvordan dine klistrelapper blir før du bestiller.