Merkelapper barn

Trenger du merkelapper til barn? Da må du lese videre! Vi har merkelapper barn elsker, og Norges største utvalg av merkelapper i ulike størrelser!

Drikkeflasker til barn med navnelapper av jungeldyr

Merkelapper barn elsker!

PinkLabel har merkelapper barn elsker!

Da vi startet PinkLabel merkelapper var det en forutsetning å lage merkelapper barn og voksne kan elske! Vi snakket med masse barn for å å kunne lage merkelapper barn liker, med gøyale design de har lyst å klistre på tingene sine. Våre merkelapper barn har derfor morsomme design som enhjørning, jungeldyr, kjøretøy og dinosaurer. Vi har også merkelapper barn i skolealder kan like, med bokstaver eller sportsdesign. Se vårt utvalg merkelapper barn i barnehagealder her og barn i skolealder her.

Merkelapper barn kan herje med!

En annen forutsetning for å lage merkelapper var å lage merkelapper barn kan herje med! Merkelapper barn kan ha på sko, merkelapper barn kan ha på sekker og merkelapper barn kan ha på ski - uten at de faller av eller falmer. PinkLabel sine merkelapper er laget av en unik 2-lags kvalitet. Etter at våre merkelapper er trykket legger vi på et lag til, som gjør merkelappene ekstra robuste for vær, vind og all slags lek. PinkLabel har merkelapper barn kan bruke!

Merkelapper barn kan klistre på selv

PinkLabel merkelapper er merkelapper barn selv kan sette på tingene sine. Det er fordi våre merkelapper er strykefrie klistrelapper. De er dermed superenkle å bruke! Ta merkelappen forsiktig av arket og klistre direkte på et flatt underlag. Det er viktig at underlaget er flatt, dersom våre merkelapper skal kunne sitte godt. Vi anbefaler derfor å klistre merkelapper i klesanvisningen eller i vaskelappen i klesplagget. Husk at merkelapper må få tørke i 24 timer før det går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin, det er for at det sterke limet skal få tørke.

Klær og prinsessekrone til barn med strykefrie navnelapper med enhjørning

Merkelapper barn digger

Merkelapper barn kan bruke i barnehagen

Vi har supergode merkelapper barn kan bruke i barnehagen! Vi har små merkelapper barn kan bruke i innertøy, større merkelapper barn kan bruke i yttertøy, store merkelapper barn kan ha på matboks og gøyale merkelapper barn kan ha på drikkeflaske. Det meste kan merkes med merkelapper! Dersom du kun trenger merkelapper barn kan ha på klær, anbefaler vi å gå for en av våre mikspakker med merkelapper i størrelser beregnet til nettopp klær. Disse finner du her. Ha gjerne et ark med merkelapper barn bruker liggende i hyllen i barnehagen. Da kan du raskt og enkelt sette på merkelapper når du trenger det.

Merkelapper barn kan bruke på skolen

Merkelapper er minst like viktig på skolen som i barnehagen. På skolen er det gjerne enda mer uoversiktlig og lettere for at ting blir borte. Finn merkelapper barn synes er kule, da er det lettere å få dem med på å merke alt.

Hva er historien bak PinkLabel merkelapper?

PinkLabel merkelapper barn er utviklet av to norske mammaer, med mål å lage merkelapper barn og foreldre elsker. Etter årevis med testing av merkelapper til barn ønsket vi å lage noe nytt på markedet. Vi erfarte litt for ofte av merkelapper barn skulle bruke falt av, mistet farge eller fikk frynsete kanter. På store ting måtte vi gjerne klistre mange merkelapper på for å være sikker på at de ble synlige, og det ble jo ikke så fint. Det burde være lettere og morsommere å holde orden, tenkte vi og bestemte oss for å lage våre egne merkelapper barn og voksne kan elske!

Merkelapper barn med allergi

Vi har egne merkelapper barn med allergi kan bruke. Vi har navnelapper barn med nøtteallergi, melkeallergi, glutenallergi, citrusallergi og eggallergi kan bruke. Dette er merkelapper til barn som gir en ekstra trygghet, særlig for barn som ikke har eget språk. Allergi merkelapper kan klistres direkte på f.eks matboks og drikkeflaske. For hver allergi har vi ulike farger du kan velge for dine merkelapper før du legger inn personlig informasjon. Se våre merkelapper barn med allergi her.

Merkelapper barn som bruker tegn til tale

PinkLabel har merkelapper med tegnspråk, utviklet etter en ide fra Milla Says. Merkelapper med tegnspråk blir det lettere for alle å lære barnets tegn, samtidig som vi med merkelapper setter økt fokus på tegnspråk. I våre pakker med merkelapper barn tegnspråk velger du først om du vil ha gutt/jente, deretter farge. Du legger så inn informasjonen du vil ha på dine merkelapper og velger tegn til tale bokstav. I hver pakke med merkelapper får du 3 størrelser. Små runde merkelapper barn kan ha i klær, medium runde merkelapper barn kan ha i yttertøy og litt større ting, og store merkelapper barn kan ha på større ting som for eksempel ipad eller en sekk.

Hvordan lager jeg fine merkelapper barn vil ha?

Velg først hvilken pakke med merkelapper du vil ha. Vi anbefaler startpakke eller maxipakke. Da får du et utvalg med merkelapper barn kan ha på alt mulig fra små klær til store ting. Velg deretter design. Det er viktig mer merkelapper barn liker og vil ha på tingene sine, så la dem gjerne få bestemme! Når design er valgt, lager du personlige merkelapper ved å fylle inn navn, telefonnr og eventuelt annen informasjon. Fornavn på merkelapper til barn gjør det lett for de ansatte i barnehagen å holde styr på hva som tilhører hvem. Merkelapper til barn med telefonnr øker sjansene for at tingene kommer til rette igjen, siden finneren kan kontakte deg. Etternavn på merkelapper til barn er praktisk dersom det er mange barn i barnehagen eller på skolen med samme fornavn.

Merkelapper barn og voksne skal bli fornøyde med!

Våre merkelapper til barn har fornøydgaranti. Er du ikke fornøyd med merkelappene håper vi du tar kontakt med oss på mail. Da får du selvsagt nye merkelapper eller pengene tilbake. Vi blir takknemlig for alle tilbakemelding og jobber hardt for å ha merkelapper barn og voksne skal like!