Merkelapper til klær

Merkelapper til klær bør sitte godt, tåle vask og være godt synlige. Merkelapper til klær bør også være fine å se på.

Merkelapper til klær bør være godt synlige!

Merkelapper til klær er et must i barnehagen og på skolen. Særlig yttertøy, sko og reservetøy bør ha synlige og tydelige merkelapper. Da minsker du sjansene for å miste noe! For merkelapper til klær som brukes ute (yttertøy) anbefales små merkelapper som festes i kleslappen (se feks her), mens for yttertøy med større kleslapp kan man med fordel bruke store merkelapper (se feks her). Sko bør også ha merkelapper og navnelapper til sko blir ekstra synlige om de festet utenpå skoen, f.eks over hælen.

Merkelapper til klær må sitte godt!

Merkelapper til klær bør ha sterkt lim. Merkelapper til klær skal både sitte godt på underlaget, men også tåle vaskemaskin! Husk at limet må tørke, så har du festet navnelapper må du vente 24 timer før du hiver plagget i maskinen. PinkLabel sine merkelapper til klær har et supersterkt lim som gjør at våre navnelapper tåler vask etter vask, opptil 60 grader.

Sko, matboks og klær med navnelapper med gravemaskin på

Merkelapper til klær

Gjør det enkelt med strykefrie og selvklebende merkelapper til klær!

Strykefrie navnelapper gjør det veldig raskt og enkelt å sette på merkelapper til klær.

Fine personlige merkelapper til klær gjør det gøy å merke!

Med fine merkelapper blir det ekstra gøy å for store og små å merke klær og eiendeler. Vi har et stort utvalg merkelapper til klær med mange morsomme design, fra enhjørning til gravemaskin. Se våre startpakker her

Lag dine personlige merkelapper til klær her

PinkLabel har et stort utvalg merkelapper i alle mulige størrelser og design. For en miks av små og store merkelapper til klær og andre eiendeler anbefaler vi våre startpakker (se her). Vår største pakke med navnelapper finner du her.