Navnelapp

Trenger jeg navnelapp på klærne? Svaret er JA. Navnelapp på klær, sko og ting er et «must» for deg med barn i skole og barnehage.

Navnelapp på hjelm og drikkeflaske

Navnelapp på klær og eiendeler gjør det både enklere og morsommere å holde styr på hverdagslogistikken. Navnelapp på ting gjør det lettere for store og små å finne ut hva som tilhører hvem, og en navnelapp sørger for at det som blir mistet kommer hjem igjen. Navnelapper er veldig praktisk og veldig enkle å bruke, særlig selvklebende strykefrie navnelapper (klistrelapper).  En navnelapp kan klistres på det meste fra klær til andre eiendeler som matbokser, ski og sykler. En fin navnelapp kan dessuten pynte opp både matbokser og drikkeflasker.

Navnelapp gjør hverdagen lettere for barna

En synlig navnelapp gjør det lettere for barna å finne igjen sine egne klær og eiendeler, for eksempel  i barnehagen og på skolen.  Setter du en stor og tydelig navnelapp med et motiv barna liker på drikkeflasken, sikrer du at barnet drikker av sin egen flaske og ikke av andres. Stor navnelapp på skoene gjør det lettere for barna å finne sine egne sko. PinkLabel har egne navnelapper med høyre og venstre fot, som gjør det lett å sette riktig fot i riktig sko. Til barnehagebarn anbefaler vi å ha alle navnelapper med 1 eller 2 like design, så blir det ekstra lett å kjenne igjen tingene sine. Små barn kan som regel ikke lese, og da vil navnelapp med en fin figur sikre gjenkjennelighet. PinkLabel har navnelapper med barnas favoritter, se f.eks navnelapp med løve, navnelapp med brannbil, navnelapp med enhjørning eller navnelapp med gravemaskin.

En navnelapp gjør hverdagen enklere for de ansatte

En tydelig navnelapp gjør det lettere for de ansatte i barnehagen å finne frem riktig tøy, yttertøy og sko til barnet. Vi anbefaler å alltid ha navnelapp med minst fornavnet på, så blir det ekstra enkelt. En navnelapp gjør det også lettere for de ansatte å kunne legge ting på plass i riktig hylle. De fleste skoler og barnehager oppfordrer foreldre til å merke alle barnas ting med navnelapper. Vi anbefaler å alltid ha et ark med navnelapper liggende i barnets hylle, så kan du raskt sette på en navnelapp ved behov. Se navnelapper til klær her

En navnelapp sørger for at eiendelen kommer til rette

Navnelapp med navn øker sjansene for at ting som har blitt borte kommer tilbake. Vi anbefaler navnelapp med telefonnummer, slik at finneren kan ta kontakt. Husk å sette navnelapp på steder der de er godt synlige.

Hvilken navnelapp skal jeg velge?

Velg en navnelapp av høy kvalitet, da varer de lenger! Vi har et stort utvalg navnelapper til barn i ulike former og størrelser. Med stor navnelapp kan du merke store ting som sparkesykler, barnevogn, skolesekker, sykkelhjelmer og ski. Vi har mellomstor navnelapp perfekt til matbokser og drikkeflasker. Vi har liten navnelapp til klær og mindre saker. For at du skal spare tid og penger anbefaler vi at du går for en av våre pakker med navnelapper, som startpakken eller maxipakken.  Her har vi samlet et utvalg navnelapper i ulike størrelser som vi tror dekker de fleste behov.

Skolesaker, bøker og blyanter med navnelapper på

Navnelapper med enhjørning

Gjør det enkelt med selvklebende og strykefri navnelapp!

Navnelapper fra PinkLabel skal ikke strykes, vi har navnelapp som klistres rett på det som skal merkes av klær og utstyr. Med strykefri og selvklebende navnelapp er det raskt og enkelt å merke alt som skal merkes. Ha gjerne liggende et ark med navnelapper i gangen, et ark med navnelapper i klesskapet og et ark med navnelapper i hyllen i barnehagen, så har du alltid navnelapper tilgjengelig når du trenger det.

Hvilken navnelapp er best?

Det finnes mange navnelapper å velge mellom. Hvilken navnelapp som er best i test avhenger av hva du trenger navnelapp til, hvordan du bruker dem og hva navnelappen er laget av.

Før du velger navnelapp kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke dem til og hva som er viktig for deg. Noen ting som kan vurderes før du bestiller navnelapp er:

Navnelapp kan ha ulik kvalitet

Er det navnelapp som sitter godt på og som tåler slitasje over tid? Særlig navnelapp til sko kan fort falme og bli frynsete. En navnelapp som er etterbehandlet blir ekstra robuste for vær, vind, vaskemaskin og slitasje. Sjekk at det er en navnelapp som tåler 60 grader i både vaskemaskin og oppvaskmaskin.  Det kan være verdt å betale litt ekstra for en navnelapp av høy kvalitet, så varer de lenger og du slipper å skifte dem ut så ofte. Det er også viktig å følge instrukser til navnelapper. Eksempelvis må en navnelapp få sitte på klær og ting i 24 timer før den går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin slik at limet får satt seg ordentlig. Våre navnelapper er laget med supersterkt lim som betyr navnelapper som sitter godt.  Vi har navnelapper som er laminerte, som betyr at de er ekstra robuste.

Har du riktig navnelapp til det du skal merke?

Er det klær, matbokser, sparkesykler, penal eller alt sammen som trenger navnelapp? Har du navnelapper i størrelser som passer til det du skal merke? Eksempelvis bør store ting som sekker og sykler ha ekstra stor navnelapp for å sikre god synlighet. Små ting som briller og blyanter trenger liten navnelapp. Mest praktisk er det å kjøpe ferdige samlepakker med navnelapper i ulike størrelser, så får du navnelapper til alt du trenger å merke.

Hva er spesielt med PinkLabel navnelapper?

Våre navnelapper er ekstra robuste og slitesterke. De er laget med en 2-lags kvalitet som gir navnelapper med en robust overflate som tåler vann, sol, gnissing, osv.  En navnelapp fra oss holder seg fin lenge, uten å miste farge eller bli frynsete i kantene.  En navnelapp fra oss sitter godt fordi den har et supersterkt lim. Husk å at en navnelapp må få tørke i 24 timer før du hiver den i vaskemaskinen!

En navnelapp kan gjøre en matboks eller drikkeflaske enda finere

En kul navnelapp pynter opp tingene, og barna elsker å se sitt eget navn på ting. PinkLabel har navnelapper med barnas favoritter. Vi har navnelapp med tiger, navnelapp med monstertruck, navnelapp med hjerter og navnelapp med sjørøver. For de litt større barna er navnelapp med stor bokstav veldig populært.  Det er gøy for barna å få være med å sette på navnelapp. Se vårt utvalg med startpakker med navnelapper til barnehage her og til skolebarn her.

Drikkeflasker til barn med navnelapper av jungeldyr

Navnelapper med dyr

Navnelapper med ulike design i samme pakke

Hvis du ikke klarer å bestemme deg for design på dine navnelapper, kan du se på våre mixpakker. Der får du flere ulike design i samme pakke med navnelapper. I pakken får du et sett navnelapp til klær samt noen store navnelapper som passer til å merke større ting.

Hvordan lager jeg en fin navnelapp og hva skal jeg skrive på?

Pinklabel har et stort utvalg med design som passer til både små og store barn. Velg først design, og deretter gjør du din valgte navnelapp til din egen med å fylle inn navn, telefonnummer eller annen informasjon. Vi anbefaler navnelapp med fornavn og telefonnummer.  Navnelapp med fornavn gjør det lett for de ansatte i barnehagen å holde styr på hva som tilhører hvem. Navnelapp med telefonnr gjør at de som finner det du har mistet lett kan kontakte deg.  Det kan være praktisk å sette etternavn på navnelappen dersom det er mange andre barn med samme fornavn. Dersom barnet har et fornavn som ikke er så vanlig, anbefaler vi å droppe etternavn på barnets navnelapp. Det er fordi da blir det mer plass til å skrive stort fornavn, som gjør at teksten på barnets navnelapp blir enda større og tydeligere. Du vil få se hvordan din navnelapp blir før du bestiller i butikken.

Navnelapp med plass til ekstra informasjon

Noen ønsker navnelapp hvor de også kan legge inn adresse, barnehageavdeling eller annen informasjon. Da har vi en stor navnelapp med en ekstra linje med plass til dette. Legger du inn adresse, har du en kjempe fin navnelapp du kan klistre på ting når du skal ut å reise.

Har du barn med allergi? Da må du sjekke navnelapp med allergivarsel

For barn med allergier har vi navnelapp med allergivarsel. Vi har navnelapp for barn med nøtteallergi, melkeallergi, glutenallergi, citrusallergi og eggallergi. En slik navnelapp gir en ekstra trygghet, særlig for barn som ikke har eget språk. Allergi navnelapp kan klistres direkte på f.eks matboks og drikkeflaske. For hver allergi har vi ulike farger du kan velge for din navnelapp, før du legger inn personlig informasjon.

Navnelapp med tegn til tale

PinkLabel har navnelapp med tegnspråk, utviklet etter en ide fra Milla Says. Med navnelapp med tegnspråk blir det lettere for alle å lære barnets tegn, samtidig som vi med navnelapper setter økt fokus på tegnspråk. I våre pakker med navnelapper med tegnspråk velger du først om du vil ha gutt/jente, deretter farge. Du legger så inn informasjonen du vil ha på din navnelapp og velger tegn til tale bokstav. I hver pakke med navnelapper får du 3 størrelser. Liten navnelapp til klær, medium navnelapp til for eksempel sko, yttertøy og litt større ting, og stor navnelapp til store ting som for eksempel ipad eller en sekk. Du kan se våre lapper med tegnspråk her.

Navnelapp til søsken

Trenger du navnelapper til flere barn? Hos PinkLabel har vi alltid fast søskenrabatt på våre navnelapper. Kjøper du 2 pakker eller mer med navnelapper får du alltid automatisk 20 % rabatt på hele kjøpet. En annen mulighet for å få billige navnelapper er å ha felles navnelapp for hele familien. Da bruker du for eksempel kun etternavn og telefonnummer. Felles navnelapp gjør det enklere for eksempel søsken som deler klær og utstyr.

Navnelapp til voksne

Klar voksne også bør ha navnelapp! En navnelapp kan settes på alt fra mobillader til paraply. Til voksne anbefaler vi navnelapp med enkle design, for eksempel bokstavlappene. Det kan være smart å lage felles navnelapp for hele familien, for eksempel med etternavn og telefonnummer. Da har du en navnelapp som kan brukes av alle.

Navnelapp med fornøydgaranti

Vi jobber for å lage navnelapper som sitter godt og som tåler mye, med andre ord navnelapp av høy kvalitet! Kjøper du en navnelapp fra oss får du med en fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med din navnelapp får du selvfølgelig nye navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan!

Hvordan brukes navnelapper?

En navnelapp klistres direkte på det du skal merke. Legg en navnelapp på flatt underlag og trykk forsiktig over. For at en navnelapp skal sitte på i vask bør limet på navnelapper få tørke i minst 1 døgn. På noen underlag kan det være vanskelig å få en navnelapp til å sitte godt. Det er gjerne underlag med ujevn underflate, som hjemmestrikket ull eller veldig grove kleslapper.

Hva er historien bak PinkLabel navnelapper?

PinkLabel navnelapper startet med to mammaer som prøvde å holde styr og orden på barnas ting og tøy. Hvis alt som går ut døren også skal komme hjem igjen må det merkes med en navnelapp. Å klistre på navnelapper er ikke alltid så gøy, i tillegg erfarte vi litt for ofte at navnelapper falt av, at navnelappen mistet farge eller at navnelapper fikk frynsete kanter. På store ting måtte vi gjerne klistre navnelapp på navnelapp på for å være sikker på at de ble synlige, og det ble jo ikke så fint. Det burde være lettere og morsommere med navnelapper, tenkte vi og bestemte oss for å gjøre noe med det.  

 Vi har brukt lang lang tid på å komme frem til det vi mener er en perfekt navnelapp. Vi har undersøkt og testet utallige materialer, ulike typer lim og forskjellige produksjonsmetoder. Resultatet er PinkLabel navnelapper som både sitter godt på og er robuste. Vår navnelapp er laget med en 2-lags kvalitet som gir en navnelapp som tåler sol, vann og gnissing uten å famle. Vår navnelapp tåler selvfølgelig også  60 graders vask, og navnelappene holder seg like godt gjennom oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og mikro

Vi har utviklet navnelapper med mange fine design for både små og store barn, så det skal blir morsomt for alle å sette på navnelapper. Våre navnelappene kommer i mange ulike størrelser som passer til alt fra briller og blyanter til sekker og sparkesykler. Alle våre navnelapper blir produsert og grundig kvalitetssjekket i vårt trykkeri i Oslo.