Navnelapper barn

Er du på jakt etter navnelapper barn? Da har du kommet riktig sted! Vi har Norges største utvalg av størrelser og former i navnelapper til barn, i design barna elsker!

Sko, matboks og klær med navnelapper med gravemaskin på

Navnelapper barn

Navnelapper barn? Da må du se våre navnelapper!

PinkLabel navnelapper barn er utviklet av to norske mammaer, med mål å lage navnelapper barn og foreldre elsker. Etter årevis med testing av navnelapper til barn ønsket vi å lage noe nytt på markedet. Vi erfarte litt for ofte av navnelapper til barn falt av, mistet farge eller fikk frynsete kanter. På store ting måtte vi gjerne klistre mange navnelapper på for å være sikker på at de ble synlige, og det ble jo ikke så fint. Det burde være lettere og morsommere å holde orden, tenkte vi og bestemte oss for å gjøre noe med det.  

Navnelapper av høy kvalitet

Sparkesykkel og drikkeflaske med navnelapp

Navnelapper med dinosaur

 Vi har brukt lang lang tid på å komme frem til det vi mener er de perfekte navnelapper barn. Vi har undersøkt og testet utallige materialer, ulike typer lim og forskjellige produksjonsmetoder. Resultatet er:

  • Navnelapper laget i en unik 2-lags kvalitet
  • Navnelapper som sitter skikkelig godt og ikke faller av
  • Navnelapper som tåler sol, vann og gnissing (eks i sko) uten å falme
  • Navnelapper som tåler 60 graders vask og som holder seg like godt gjennom oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og mikro
  • Navnelapper som tåler barns lek!

Navnelapper barn elsker!

Etter å ha snakket med store og små om hva de liker, har vi utviklet navnelapper barn elsker, med design som enhjørning, gravemaskiner, fotball og regnbue. Da blir det morsomt for både voksne og barn å sette navnelapper på tingene sine! Vi har navnelapper som passer for både små barn og store barn. Navnelapper barn i skolen kan like, er gjerne navnelapper med stor bokstav eller navnelapper med sportstema. Se alle våre startpakker her.

Navnelapper barn kan ha på alle tingene sine!

Våre navnelapper til barn kommer i et mange ulike størrelser og former. Vi har faktisk Norges største utvalg av navnelapper i ulike størrelser. Enten du skal sette navnelapper på små ting eller store ting, har vi navnelapper barn trenger. Store navnelapper passer til store ting som sekker og sykler, små navnelapper er perfekt til barnas klær og mindre saker. Vi har egne navnelapper barn kan sette på sko, med høyre og venstre fot som gjør det enda enklere å ta riktig sko på riktig fot.

Navnelapper barn med allergi

Vi har egne navnelapper for barn med allergi. Vi har navnelapper for barn med nøtteallergi, melkeallergi, glutenallergi, citrusallergi og eggallergi. Dette er navnelapper til barn som gir en ekstra trygghet, særlig for barn som ikke har eget språk. Allergi navnelapper kan klistres direkte på f.eks matboks og drikkeflaske. For hver allergi har vi ulike farger du kan velge for dine navnelapper, før du legger inn personlig informasjon.

Navnelapper barn som bruker tegn til tale

PinkLabel har navnelapper med tegnspråk, utviklet etter en ide fra Milla Says. Med navnelapper med tegnspråk blir det lettere for alle å lære barnets tegn, samtidig som vi med navnelapper setter økt fokus på tegnspråk. I våre pakker med navnelapper med tegnspråk velger du først om du vil ha gutt/jente, deretter farge. Du legger så inn informasjonen du vil ha på dine navnelapper og velger tegn til tale bokstav. I hver pakke med navnelapper får du 3 størrelser. Små runde navnelapper til klær, medium runde navnelapper til yttertøy og litt større ting, og store navnelapper til store ting som for eksempel ipad eller en sekk.

Hvilke navnelapper skal jeg velge til barn?

Først og fremst: velg navnelapper til barn av høy kvalitet, da varer de lenger! For at du skal spare tid og penger anbefaler vi at du går for en av våre pakker med navnelapper til barn, som startpakken eller maxipakken. Her har vi samlet et utvalg navnelapper i ulike størrelser som vi tror dekker de fleste behov. Se for eksempel maxipakken her.

Hvordan lager jeg fine navnelapper til barn?

Pinklabel har et stort utvalg navnelapper barn i både barnehagen og skolen digger! Velg først design, og deretter gjør du navnelappen til din egen med å fylle inn navn, telefonnummer eller annen informasjon. Vi anbefaler navnelapper ti barn med fornavn og telefonnummer. Fornavn på navnelapper til barn gjør det lett for de ansatte i barnehagen å holde styr på hva som tilhører hvem. Navnelapper til barn med telefonnr gjør at de som finner det du har mistet lett kan kontakte deg. Det kan være praktisk å sette etternavn på navnelapper dersom det er mange andre barn med samme fornavn. Dersom barn har et fornavn som ikke er så vanlig, anbefaler vi å droppe etternavn på barnets navnelapper. Det er fordi da blir det mer plass til å skrive stort fornavn, som gjør at teksten på barnets navnelapper blir enda større og tydeligere. Du vil få se hvordan dine navnelapper blir før du bestiller i butikken.x

Våre navnelapper til barn har fornøydgaranti!

Vi jobber for å lage navnelapper barn kan herje med, som tåler vær og vind og masse lek! Med andre ord navnelapper til barn av høy kvalitet! Derfor har våre navnelapper til barn fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med våre navnelapper får du selvfølgelig nye navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan!