Navnelapper klær

Alle klær bør merkes med navnelapper, særlig hvis du har barn i barnehage. Les mer om navnelapper klær her:

Skjørt og blyant til barn med navnelapper

Hvorfor skal jeg bruke navnelapper klær?

Navnelapper klær gjør det mye enklere å holde styr og oversikt over barnas klær. Med navnelapper klær blir det enkelt å finne ut hva som tilhører hvem, både for barna selv og for de voksne som jobber i barnehagen eller på skolen. Navnelapper klær er veldig enkelt å bruke. Navnelapper klær fra PinkLabel er strykefrie og selvklebende klistrelapper, som gjør det super raskt å merke alt du trenger. Våre navnelapper klær er utviklet for å både kunne brukes i klær og på andre eiendeler, som for eksempel matbokser og drikkeflasker.

Hva er viktig når jeg skal velge navnelapper klær?

Navnelapper klær bør være godt synlige i plagget, ha et sterkt lim som gjør at de sitter godt og dessuten tåle minst 60 graders vask

Sørg for at navnelapper klær er godt synlige

Navnelapper klær bør settes på alle klær som skal inn og ut av barnehagen og skolen. Sjekk at barnas klær er merket før de går ut av døren, da er sjansen for at alt blir med hjem igjen mye større! Ekstra viktig er det å sette navnelapper klær på ekstra tøy som ligger i hyllene og gymtøy eller andre "ekstra klær" som blir med på skolen. For at navnelapper klær skal bli godt synlige anbefaler vi å ha dem i sterke farger, gjerne farger som bryter med fargen på tøyet. Vi anbefaler å ha navnelapper klær med så stor skrift som mulig, så velg derfor gjerne å droppe etternavn på lappene slik at resten av teksten blir større. Vi anbefaler små navnelapper klær til vanlig innetøy. Da fester du navnelapper klær i kleslappen eller vaskelappen i tøyet. Hvis du har yttertøy med plass til en større navnelapp, anbefaler vi å gå for en litt større størrelse i navnelapper klær. Da er det ingen som tar feil regnjakke!
I våre mixpakker med navnelapper klær får du både små standard merkelapper og litt større navnelapper som passer til større plagg.

Ha navnelapper klær godt tilgjengelig

Vi anbefaler å ha navnelapper klær liggende flere steder, så har du alltid navnelapper klær tilgjengelig når du trenger å merke. Lure steder å ha navnelapper klær liggende er f.eks i en skuff på badet, et sted i gangen og i barnets hylle i barnehagen.

Navnelapper klær må ha sterkt lim så de ikke faller av!

Navnelapper klær må ha et sterkt lim som gjør at de sitter godt. Navnelapper klær skal både sitte godt på plagget og tåle vaskemaskin, minst 60 grader. Navnelapper klær skal også tåle vask etter vask! Limet på navnelapper klær trenger å tørke for at det skal kunne virke ordentlig. Når du har festet navnelapper klær på tøyet bør du vente i minst 24 timer før plagget går i vaskemaskinen. NB! Ikke klistre navnelapper klær direkte på plagget/tekstilet. Navnelapper klær må klistres på vaskelappen eller kleslappen i plagget. Disse har en glattere overflate enn plagget selv, og dermed sitter navnelapper klær mye bedre.

Navnelapper klær fra PinkLabel har et veldig sterkt lim. De tåler 60 grader i vaskemaskin (og i oppvaskmaskin om du klistrer dem på andre ting).