Navnelapper test

Ta en navnelapper test?

Navnelapper skal tåle vind og vær, lek og mange, mange runder i vaskemaskin og oppvaskmaskin. Navnelapper skal synes det er greit å bli vasket på 30, 40 og 60 grader. De skal beholde fargen, lesbarheten og limet gjennom mange runder i sandkasser, sølepytter og fotballkamper. Det kan derfor være fornuftig å velge navnelapper med høy kvalitet. PinkLabel har navnelapper med to-lags kvalitet som gjør at de tåler ekstra mye.

En navnelapp test kan være å ha det på skateboardet eller vannflasken som er med overalt!

Test av navnelapper - eksterne

Flere nettsteder har utført test av navnelapper, se linker til høyre. Disse navnelapptestene er et nyttig sted å starte når man skal kartlegge mulighetene. Vær oppmerksom på at noen av sidene har gjennomført tester på vegne av leverandører. Disse skal være merket med "sponset innhold".

Test av navnelapper - egne

Klær og matboks med navnelapper med brannbil

I en navnelapp test hjemme, se etter klare, tydelige farger og at limet holder.

For å utføre en tilstrekkelig test av navnelapper hjemme anbefaler vi at klær vaskes på 40 grader minimum 10 ganger. Utstyr som termos, matboks, drikkeflaske ol. bør vaskes 20 ganger i oppvaskmaskinen. I test av navnelapper hjemme bør dere se på følgende:

  1. Holder limet i kantene?
  2. Holder fargen seg klar?
  3. Lesbarheten tydelig?
  4. Har det kommet skraper på navnelappen?


3 ting du bør vurdere før du bestiller navnelapper

Det finnes mange navnelapper å velge mellom.

Hvilke navnelapper som er best i test avhenger av hva du skal bruke navnelappene til, 
hvordan du bruker dem og hva navnelappene er laget av.

Tenk derfor igjennom følgende tre punkter før du velger hvor du skal bestille dine navnelapper fra:

  1. KVALITET: Navnelapper har ulik kvalitet og noen holder lengre enn andre
  2. STØRRELSE: Hva skal du merke og hvilke størrelser trenger du for å merke dette på en god måte
  3. DESIGN: Hvilket design liker du, ditt barn og hva vil de lett kjenne igjen i barnehage/skole?

Hva og hvordan skal navnelapper brukes?

1. Navnelapper kvalitet

Er det navnelapper som sitter godt på og som tåler slitasje over tid? Særlig navnelapper til sko kan fort falme og bli frynsete. Navnelapper som er etterbehandlet blir ekstra robuste for vær, vind, vaskemaskin og slitasje. Sjekk at det er navnelapper som tåler 60 grader i både vaskemaskin og oppvaskmaskin.  Det kan være verdt å betale litt ekstra for navnelapper av høy kvalitet, så varer de lenger og du slipper å skifte dem ut så ofte. Det er også viktig å følge instrukser til navnelapper. Eksempelvis må navnelapper få sitte på klær og ting i 24 timer før de går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin slik at limet får satt seg ordentlig.

Se hvorfor PinkLabel sin kvalitet er unik her

2. Navnelapper størrelser og antall

Er det klær, matbokser, sparkesykler, penal eller alt sammen som trenger navnelapper? Har du navnelapper i størrelser som passer til det du skal merke? Eksempelvis bør store ting som sekker og sykler ha ekstra store navnelapper for å sikre god synlighet. Små ting som briller og blyanter trenger små navnelapper. Mest praktisk er det å kjøpe ferdige samlepakker med navnelapper i ulike størrelser, så får du navnelapper til alt du trenger å merke.

Det mest vanlige er å merke klær og da anbefales små størrelser. Hvis du tenker etter, blir du klar over hvor mange andre ting som bør merkes og at det kan være veldig kjekt med ulike størrelser.

Se PinkLabels sitt utvalgt ulike størrelser på navnelapper her
Hvis du først og fremst ønsker å merke klær, se her

3. Navnelapper design

Med morsomme design blir det gøyere for barna å hjelpe til med å merke og sette på navnelapper. Ta dem gjerne med og la dem få velge navnelapper med sitt eget design selv før du bestiller.  Morsomme navnelapper med eget navn på kan være en stor motivasjonsfaktor i mange sammenhenger. Kanskje blir regnjakken morsommere å ha på seg eller potten gøyere å sitte på hvis det har fått på seg store fine navnelapper med barnets navn på? For større barn kan det være morsomt å ha navnelapper med barnets hobby, for eksempel fotball eller gitar.

Se PinkLabel sitt store og fine utvalg av design her

Navnelapper test - hør med venner og bekjente

Hvis du har sjekket eksterne, troverdige kilder og deres test av navnelapper og gjort navnelapper test av de navnelappene du kanskje har hjemme, anbefaler vi å høre med venner og bekjente.


Hva gjør jeg hvis jeg ikke er fornøyd med navnelappene fra PinkLabel?

Før du velger navnelapper kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke dem til og hva som er viktig for deg. Noen ting som kan vurderes før du bestiller navnelapper er:

Hos PinkLabel har vi 100 % fornøyd garanti. Er du etter en navnelapper test ikke fornøyd med kvaliteten vår? Da håper vi du tar kontakt med oss så vi kan rette opp i det. Vi har nemlig 100 % fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med navnelappene får du selvfølgelig nye navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan. Vi prøver å svare alle henvendelser innen 48 timer

Hva gjør jeg hvis jeg ikke er fornøyd med andre navnelapper?

Hvis du etter en navnelapper test ikke er fornøyd? Se på hjemmesiden til din leverandør og ta kontakt med dem. De aller fleste selskaper ønsker tilbakemeldinger for å forbedre kvaliteten og at kunden skal være fornøyd. Det vil være nyttig ha ha ordrenummer tilgjengelig samt kjøpsdato.

Hva kan du forvente av PinkLabel sine navnelapper?

Jeg er veldig fornøyd med merkelappene. De holder seg godt i vask og er kjempesøte Superfine navnelapper! Er strålende fornyd

Cathrine
(mamma til to gutter, 4 og 6 år)

  • Våre navnelapper er ekstra slitesterke.
  • De er etterbehandlet og laminerte, som gir dem en robust overflate som tåler vann, sol, gnissing mot for eksempel føtter (i sko) osv.
  • Våre navnelapper holder seg fine lenge, uten å miste farge eller bli frynsete i kantene.

Superfine navnelapper! Et strålende fornøyd!

Iwa
(mamma til gutt 5 år)