Strykefrie navnelapper

Med strykefrie navnelapper er det raskt og lettvint å merke klær og eiendeler. Les om våre strykefrie navnelapper her

Strykefrie navnelapper

Hvorfor velge strykefrie navnelapper?

Det er mange fordeler med å velge strykefrie navnelapper. Det er lettvint, du trenger ikke noe ekstra utstyr (som strykejern) og du sparer masse tid.

Strykefrie navnelapper er enkle å bruke

Strykefrie navnelapper er en veldig enkel måte å merke klær og eiendeler. Alt du trenger å gjøre er å klistre navnelappen på underlaget du vil ha det på, enten det er klær eller andre ting som drikkeflaske eller matboks. Vær obs på 2 ting:

  1. Strykefrie navnelapper må festes på flatt underlag for at de skal sitte godt. Det betyr for eksempel et glatt lokk på en matboks. I klær må strykefrie nryavnelapper klistres i kleslappen eller vaskeanvisningen. Der er tekstilen glattere og de strykefrie navnelappene vil dryermed sitte bedre på. Det kan være krevende å få strykefrie navnelapper til å sitte på ujevnt underlag
  2. Strykefrie navnelapper må alltid få tørke i 24 timer før klesplagget eller matboksen går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin. PinkLabel sine strykefrie navnelapper er laget med ekstra sterkt lim, men dette trenger tid til å tørke. Strykefrie navnelapper bør derfor få sitte på i 24 timer før de får vann på seg

Strykefrie navnelapper er veldig lettvint

Siden strykefrie navnelapper er som klistrelapper, skal de bare klistres rett på det som skal merkes. Du trenger verken strykejern eller bakepapir for å sette de strykefrie navnelappene på. Vi anbefaler å ha strykefrie navnelapper liggende både i garderoben hjemme og i barnehagen. Da kan du raskt og fortløpende sette på strykefrie navnelapper når du trenger det.

Med strykefrie navnelapper sparer du masse tid

Det går utrolig raskt å merke klær og eiendeler med strykefrie navnelapper. Med strykefrie navnelapper får du da tid til å merke flere klær og eiendeler. Har du flere barn kan det ta mye tid å skulle sette på navnelapper på alt som skal merkes. Da er det superpraktisk med strykefrie navnelapper som bare skal klistres rett på! Få gjerne barna til å hjelpe til med å sette på strykefrie navnelapper. Barn synes ofte det er morsomt å se sitt eget navn på tingene sine.

Skjørt og blyant til barn med navnelapper

Hvorfor velge PinkLabel sine strykefrie navnelapper?

PinkLabel sine strykefrie navnelapper er utviklet av to norske mammaer, med mål å lage navnelapper barn og foreldre elsker. Etter årevis med testing av strykefrie navnelapper ønsket vi å lage noe nytt på markedet. Vi erfarte litt for ofte av srykefrie tnavnelapper falt av, mistet farge eller fikk frynsete kanter. På store ting måtte vi gjerne klistre mange navnelapper på for å være sikker på at de ble synlige, og det ble jo ikke så fint. Det burde være lettere og morsommere å holde orden, tenkte vi og bestemte oss for å gjøre noe med det.  

Vi har strykefrie navnelapper av høy kvalitet

 Vi har brukt lang lang tid på å komme frem til det vi mener er knallgode strykefrie navnelapper. Vi har undersøkt og testet utallige materialer, ulike typer lim og forskjellige produksjonsmetoder. Resultatet er:

  • Strykefrie navnelapper laget i en unik 2-lags kvalitet
  • Strykefrie navnelapper som sitter skikkelig godt og ikke faller av
  • Strykefrie navnelapper som tåler sol, vann og gnissing (eks i sko) uten å falme
  • Strykefrie navnelapper som tåler 60 graders vask og som holder seg like godt gjennom oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og mikro
  • Strykefrie navnelapper som tåler barns lek!

Strykefrie navnelapper barn elsker!

Etter å ha snakket med store og små om hva de liker, har vi utviklet strykefrie navnelapper barn elsker, med design som enhjørning, gravemaskiner, fotball og regnbue. Da blir det morsomt for både voksne og barn å sette navnelapper på tingene sine! Vi har strykefrie navnelapper som passer for både små barn og store barn. Strykefrie navnelapper barn i skolen kan like, er gjerne navnelapper med stor bokstav eller navnelapper med sportstema. Se alle våre startpakker her.

Strykefrie navnelapper til klær og alle slags ting

Våre strykefrie navnelapper kommer i et mange ulike størrelser og former. Vi har faktisk Norges største utvalg av strykefrie navnelapper i ulike størrelser. Enten du skal sette navnelapper på små ting eller store ting, har vi strykefrie navnelapper barn trenger. Store navnelapper passer til store ting som sekker og sykler, små strykefrie navnelapper er perfekt til barnas klær og mindre saker. Vi har egne strykefrie navnelapper barn kan sette på sko, med høyre og venstre fot som gjør det enda enklere å ta riktig sko på riktig fot.

Hvordan lager jeg fine strykefrie navnelapper og hva skal jeg skrive på?

Pinklabel har et stort utvalg med strykefrie navnelapper i design som passer til både små og store barn. Velg først design, og deretter gjør du navnelappen til din egen med å fylle inn navn, telefonnummer eller annen informasjon. Vi anbefaler strykefrie navnelapper med fornavn og telefonnummer. Fornavn på navnelappen gjør det lett for de ansatte i barnehagen å holde styr på hva som tilhører hvem. Strykefrie navnelapper med telefonnr gjør at de som finner det du har mistet lett kan kontakte deg. Det kan være praktisk å sette etternavn på navnelapper dersom det er mange andre barn med samme fornavn. Dersom barnet har et fornavn som ikke er så vanlig, anbefaler vi å droppe etternavn på barnets navnelapper. Det er fordi da blir det mer plass til å skrive stort fornavn, som gjør at teksten på barnets navnelapper blir enda større og tydeligere. Du vil få se hvordan dine strykefrie navnelapper blir før du bestiller i butikken.

Strykefrie navnelapper med fornøydgaranti

Vi jobber for å lage strykefrie navnelapper som sitter godt og som tåler mye, med andre ord strykefrie navnelapper av høy kvalitet! Derfor har våre srykefrie tnavnelapper fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med våre navnelapper får du selvfølgelig nye strykefrie navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan!