MERKELAPPER

PinkLabel har et stort utvalg merkelapper i ulike størrelser, former og design. Det smarteste er å kjøpe merkelapper i samlepakker med ulike størrelser, da får du dekket de fleste behov. Her kan du lese mer om våre ulike pakker med merkelapper:

Startpakke med merkelapper

Du finner startpakker med merkelapper her.

Våre startpakker er den mest populære pakken vår med merkelapper I denne får du over 136 navnelapper i ulike størrelser. Du får merkelapper som passer i klær, merkelapper som passer i sko, og større kule merkelapper perfekt til å merke matbokser, drikkeflasker, ski og barnevogner. Merkelapper formet som figur er kjempe populære og gjør tingene enda kulere!

Mixpakke med merkelapper

Du finner mixpakkene med merkelapper her.

I mixpakkene får du 108 små merkelapper til klær og 12 større merkelapper som kan brukes til yttertøy, drikkeflasker og større ting. I mixpakkene får du merkelapper med flere ulike design, så slipper du å velge

Maxipakke med merkelapper

Du finner maxipakkene med merkelapper her.

Maxipakken er vår største pakke med merkelapper. Her får du merkelapper til ALT du trenger å merke!  I hver pakke er det minimum 233 merkelapper i hele 7 ulike størrelser. 

Merkelapper med gravemaskin

Merkelapper

Merkelapper til klær og merkelapper til eiendeler. Merkelapper er noe alle trenger, og særlig barn som går på skolen og barnehage. 

Merkelapper med dinosaur

Med store og små merkelapper blir det lettere og gøyere å holde orden på klær og eiendeler. Med merkelapper blir det lett for både voksne og barn å finne sine egne ting, og det som blir borte dukker oftere opp igjen. Velger du merkelapper som er strykefrie og selvklebende klistrelapper, blir det raskt og enkelt å sette merkelapper på alt som skal merkes. Kule merkelapper kan også pynte opp både drikkeflaske og skiene!

Merkelapper gjør det enklere for barna i barnehagen og på skolen

Merkelapper gjør det lett for små og store barn å finne igjen sine egne klær og eiendeler i barnehagen og på skolen. Med store tydelige merkelapper på drikkeflasken sørger du for at barnet drikker av sin egen flaske og ikke av andres. Store merkelapper på skoene sørger for at barna finner frem til egne sko, eller de ansatte hjelper barnet å finne dem frem. PinkLabel har egne merkelapper formet som føtter (med høyre og venstre fot) som gjør det enda enklere å sette riktig fot i riktig sko. Til barn som går i barnehage anbefaler vi merkelapper med design som barna liker og kjenner igjen. Små barn som ikke kan lese kan lett kjenne igjen sine egne merkelapper dersom de har en tydelig figur. PinkLabel har merkelapper med barnas favoritter, se f.eks våre merkelapper med tiger, navnelapper med monstertruck, merkelapper med enhjørning eller merkelapper med gravemaskin.

Merkelapper gjør hverdagen enklere for de som jobber i barnehagen eller på skolen

Tydelige merkelapper gjør det lettere for de ansatte i barnehagen å finne frem riktig tøy, yttertøy og sko til barnet. Vi anbefaler å alltid ha merkelapper med minst fornavnet på, så blir det ekstra enkelt. Merkelapper gjør det også lettere for de ansatte å kunne legge ting på plass i riktig hylle. De fleste skoler og barnehager oppfordrer foreldre til å merke alle barnas ting med merkelapper. Vi anbefaler å alltid ha et ark med merkelapper liggende i barnets hylle, så kan du raskt sette på merkelapper ved behov.

Merkelapper hjelper tingene å komme til rette igjen

Merkelapper med navn øker sjansene for at ting som har blitt borte kommer tilbake. Vi anbefaler merkelapper med telefonnummer, slik at finneren kan ta kontakt. Husk å sette merkelapper på steder der de er godt synlige, gjerne utenpå skoene (bak på hælen) i stedet for inne i skoen.

Hva slags merkelapper skal jeg velge?

Velg merkelapper som er av høy kvalitet, da varer de mye lenger! Vi har et stort utvalg merkelapper til barn i ulike former og størrelser. Med store merkelapper kan du merke store ting som sparkesykler, barnevogn, skolesekker, sykkelhjelmer og ski. Vi har mellomstore merkelapper perfekt til matbokser og drikkeflasker. Vi har et stort utvalg små merkelapper til klær og mindre saker. For at du skal spare tid og penger anbefaler vi at du går for en av våre pakker med merkelapper, som startpakken eller maxipakken.  Her har vi samlet et utvalg merkelapper i ulike størrelser som vi tror dekker de fleste behov.

Skolesaker, bøker og blyanter med merkelapper på

Gjør det enkelt med selvklebende og strykefrie merkelapper!

Merkelappene fra PinkLabel skal ikke strykes, vi har klistrelapper som klistres rett på det som skal merkes av klær og utstyr. Med strykefrie og selvklebende merkelapper er det både raskt og lettvint å merke alt som skal merkes. Ha gjerne liggende et ark med merkelapper i gangen, et ark med merkelapper i kleskuffenog et ark med merkelapper i hyllen i barnehagen, så har du alltid merkelapper tilgjengelig når du trenger det.

Hvilke merkelapper er de beste?

Det finnes veldig mange ulike merkelapper å velge mellom. Hvilke merkelapper som er best i test avhenger av hva du trenger merkelapper til, hvordan du bruker dem og hva slags materialer merkelappene er laget av.

Før du velger merkelapper kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke dem til og hva som er viktig for deg. Noen ting som kan vurderes før du bestiller merkelapper er:

Merkelapper har ulik kvalitet

Sjekk om det er merkelapper som sitter godt på og som tåler slitasje over tid. Merkeapper til sko (hvor det er mye gnissing) kan lett falme og bli frynsete. De beste merkelappene er de som er etterbehandlet og dermed ekstra robuste for vær, vind, vaskemaskin og slitasje. Sjekk at det er merkelapper som tåler 60 grader i både vaskemaskin og oppvaskmaskin.  Det kan være verdt å betale litt ekstra for merkelapper av høy kvalitet, så varer de lenger og du slipper å skifte dem ut så ofte. Det er også viktig å følge instruksene til merkelappene.  Eksempelvis må limet på merkelapper få tørke på klær og ting i 24 timer før de går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin. Våre merkelapper er laget med supersterkt lim som betyr at våre merkelapper sitter godt.  Vi har merkelapper som er laminerte (en 2-lags kvalitet) som gjør dem ekstra robuste.

Har du merkelapper i riktige størrelser til det du skal merke?

Hva er det som trenger merkelapper? Er det klær, matbokser, sekk eller sykkel? Har du merkelapper i størrelser som passer til det du skal merke? Merking blir tydeligst dersom store ting som sekker og sykler har store merkelapper. Mindre saker som briller og blyanter trenger små merkelapper. Vi anbefaler å kjøpe ferdige samlepakker med merkelapperi ulike størrelser, så får du merkelapper til absolutt alt som skal merkes.

Hvorfor er PinkLabel merkelapper bedre enn andre merkelapper?

Våre merkelapper er ekstra robuste og slitesterke. De er laget med en 2-lags kvalitet som gir merkelapper med en robust overflate som tåler vann, sol, gnissing, osv.  Våre merkelapper holder seg fine lenge, uten at de mister farge eller frynser i kantene.  PinkLabel merkelapper sitter godt fordi de har et supersterkt lim. Husk å at merkelapper som er klistrelapper må få tørke i 24 timer før de går i vaskemaskin og oppvaskmaskin!

Merkelapper pynter tingene

Merkelapper med kule former og design pynter opp tingene, og barna elsker å se sitt eget navn på ting. PinkLabel har merkelapper med alle barnas favoritter. Vi har for eksempel merkelapper med enhjørninger, merkelapper med dinosaurer, merkelapper med gravemaskiner og merkelapper med regnbue. For de litt større barna som går på skolen er merkelapper med stor bokstav veldig populært.  Det er gøy for barna å få være med å sette merkelapper på tingene sine. Se vårt utvalg med startpakker med merkelapper til barnehage her og merkelapper til skolebarn her.

Drikkeflasker til barn med merkelapper av jungeldyr

Klarer du ikke bestemme deg? Se våre merkelapper med ulike design i samme pakke

Hvis du ikke klarer å bestemme deg for hvordan du vil dine merkelapper skal se ut kan du se på våre mixpakker med merkelapper. Der får du flere ulike design i samme pakke med merkelapper. I pakken får du merkelapper til klær samt noen store navnelapper som passer til å merke større ting.

Hvordan lager jeg merkelapper som blir fine og hva slags info bør være på?

Pinklabel har et stort utvalg med merkelapper i design som passer til både små og store barn. Velg først design, og deretter gjør du merkelappene til dine egne med å fylle inn navn, telefonnummer eller annen informasjon. Vi anbefaler merkelapper med både fornavn og telefonnummer.  Merkelapper med fornavn gjør det lettere for de som jobber i barnehagen å holde styr på hva som tilhører hvem. Merkelapper med telefonnr gjør at de som finner det du har mistet lett kan kontakte deg.  Det kan være praktisk å sette etternavn på merkelapper dersom det er mange andre barn med samme navn. Dersom barnet har et navn som ikke er veldig vanlig, anbefaler vi å droppe etternavn på barnets merkelapper. Da blir det nemlig mer plass til å skrive stort fornavn, som gjør at teksten på barnets merkelapper blir enda større og tydeligere. Du vil få se hvordan dine merkelapper blir før du bestiller i butikken.

Merkelapper med plass til ekstra informasjon

Noen ønsker merkelapper hvor de også kan legge inn adresse, barnehageavdeling eller annen informasjon. Da har vi egne store merkelapper med en ekstra linje med plass til dette. Legger du inn adresse, har du kjempe fine merkelapper du kan klistre på ting når du skal ut å reise.

Har du barn med allergi? Da må du sjekke våre merkelapper med allergivarsel

For barn med allergier har vi egne merkelapper med allergivarsel. Vi har merkelapper for barn med nøtteallergi, melkeallergi, glutenallergi, citrusallergi og eggallergi. Dette er merkelapper som gir en ekstra trygghet, særlig for barn som ikke har eget språk. Allergi merkelapper kan klistres direkte på f.eks matboks og drikkeflaske. For hver allergi har vi ulike farger du kan velge for dine merkelapper, før du legger inn personlig informasjon.

Merkelapper med tegn til tale

PinkLabel har merkelapper med tegn til tale (tegnspråk), utviklet etter en ide fra Milla Says. Med merkelapper med tegnspråk blir det lettere for alle å lære barnets tegn, samtidig som vi med merkelapper setter økt fokus på tegnspråk. I våre pakker med merkelapper med tegnspråk velger du først om du vil ha gutt/jente, deretter farge. Du legger så inn informasjonen du vil ha på dine merkelapper og velger tegn til tale bokstav. I hver pakke med merkelapper får du 3 størrelser. Små runde merkelapper til klær, medium runde merkelapper til yttertøy og litt større ting, og store merkelapper til store ting som for eksempel ipad eller en sekk. Du kan se våre merkelapper med tegnspråk her.

Merkelapper til voksne

Voksne trenger også merkelapper! Merkelapper er superpraktisk og kan settes på alt fra mobillader til paraply. Til voksne anbefaler vi merkelapper med enkle design, for eksempel bokstavlappene. Det kan være smart å lage felles merkelapper for alle i familien, for eksempel med etternavn og telefonnummer. Da har du merkelapper som kan brukes av alle.

Merkelapper med fornøydgaranti

Vårt mål er å lage merkelapper som sitter godt og som tåler mye, med andre ord merkelapper av ekstra god kvalitet! Derfor har PinkLabels merkelapper fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med våre merkelapper får du selvfølgelig nye navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan!

Hvordan skal jeg ta i bruk mine nye merkelapper?

Merkelapper skal klistres direkte på det du skal merke. Legg merkelapper på et flatt underlag og trykk forsiktig over. For at merkelapper skal sitte på i vask bør limet på merkelappene få tørke i minst 1 døgn. På noen underlag kan det være vanskelig å få merkelapper til å sitte godt. Det er gjerne underlag med ujevn underflate, som hjemmestrikket ull eller veldig grove kleslapper.

Hvordan startet PinkLabels merkelapper?

PinkLabel merkelapper startet med to mammaer som prøvde å holde styr og orden på barnas ting og tøy. Hvis alt som går ut døren også skal komme hjem igjen må det merkes med merkelapper. Å klistre på merkelapper er ikke alltid så gøy, i tillegg erfarte vi litt for ofte at merkelapper falt av, at merkelapper mistet farge eller at merkelappene fikk frynsete kanter. På store ting måtte vi gjerne klistre mange merkelapper på for å være sikker på at de ble synlige, og det ble jo ikke så fint. Det burde være lettere og morsommere med merkelapper, tenkte vi og bestemte oss for å gjøre noe med det.  

 Vi har brukt lang lang tid på å komme frem til det vi mener er perfekte merkelapper Vi har undersøkt og testet utallige materialer, ulike typer lim og forskjellige produksjonsmetoder. Resultatet er PinkLabel merkelapper som både sitter godt på og er robuste. Våre merkelapper er laget med en 2-lags kvalitet som gir merkelapper som tåler sol, vann og gnissing uten å famle. Våre merkelapper tåler selvfølgelig også  60 graders vask, ogmerkelappene holder seg like godt gjennom oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og mikro

Vi har utviklet merkelappermed mange fine design for både små og store barn, så det skal blir morsomt for alle å bruke merkelapper. Våre merkelapper kommer i mange ulike størrelser som passer til alt fra klær og  blyanter til sekker og sparkesykler. Alle våre merkelapper blir produsert og grundig kvalitetssjekket i vårt trykkeri i Oslo.