På denne siden får du en oversikt over våre merkelapper som er spesielt satt sammen for å passe til klær, både inne - og uteklær.

Til klær anbefales små merkelapper som festes i kleslappen. For yttertøy med større kleslapp, kan man med fordel bruke litt større merkelapper. Velg mellom en pakke med en stor og en liten størrelse, eller egne pakker med kun den lille størrelsen du vil ha.

MERKELAPPER KLÆR

Velg mellom mixpakke, liten rektangel eller liten rund merkelapp

MIXPAKKE

Merkelapper med flere ulike design, og to størrelser, i en og samme pakke. 108 små merkelapper klær. 12 litt større merkelapper som passer i yttertøy eller på andre større ting som f.eks hjelm. Alle merkelappene er strykefrie klistrelapper til klær.

MERKELAPPER KLÆR KLASSISKE

Merkelapper klær i to størrelser: 108 små merkelapper klær og 12 store merkelapper til yttertøy eller større ting. Klassiske design til større barn eller voksne

LITEN REKTANGEL

Standard merkelapper til klær i størrelse 1.3 x 3.0 cm. Selvklebende og strykefrie

LITEN RUND

Små runde merkelapper til klær. Diameter ca 1.6 cm. Selvklebende og strykefrie

LITT OM MERKELAPPER KLÆR

Trenger jeg merkelapper klær?

Merkelapper klær gjør det både enklere og morsommere å holde styr på hverdagslogistikken.Merkelapper klær gjør det lettere for store og små å finne ut hva som tilhører hvem, og merkelapper sørger for at det som blir mistet kommer hjem igjen. Merkelapper klær er veldig praktiske og veldig enkle å bruke, siden de er selvklebende og strykefrie. Merkelapper klær har størrelser som passer i klær, men de kan også brukes på andre eiendeler som matbokser og sekker

Merkelapper klær bør være synlige,  ha godt lim som sitter godt og tåle vask etter vask

Merkelapper klær bør være godt synlige

Merkelapper klær er er smart å ha på alle klær i barnehagen og på skolen. Du bør ha merkelapper på klærne barna har på seg,  merkelapper på ekstra klærne i hyllen, merkelapper på yttertøyet og på sko. Da er sjansen mindre for å miste noe - og større for at tingene kommer til rette igjen.  For merkelapper til klær som brukes inne anbefales små merkelapper klær som festes i kleslappen eller i vaskeanvisningen i plagget. For yttertøy kan merkelapper klær gjerne være litt større, og dermed ekstra synlige. I våre mixpakker med merkelapper klær får du både små standard merkelapper og litt større merkelapper. Vi anbefaler å ha fornavn og telefonnummer på merkelapper klær. Fornavn er gjør det enklere for de ansatte i barnehagen å finne riktige klær til barnet, og legge det på plass i riktig hylle. Telefonnummer på merkelapper klær er smart om noen finner det du har glemt og vil ta kontakt. Det kan være lurt å prioritere å kun ha fornavn (ikke etternavn) på merkelapper klær, da blir skriften enda større og mer synlig. 

Merkelapper til klær må ha godt lim og sitte godt!

Merkelapper klær bør ha sterkt lim. Merkelapper lær skal både sitte godt på plagget og tåle vaskemaskin, minst 60 grader. Husk at limet må tørke, så har du festet merkelapper klær bør du vente 24 timer før du hiver plagget i maskinen. PinkLabel sine merkelapper  klær har et supersterkt lim som gjør at merkelappene tåler minst 60 grader i maskinen og tåler mange vask. Husk å vente 24 timer fra du har klistret på merkelapper klær til du hiver det i vaskemaskinen. Det sterke limet må få til til å tørke hvis det skal virke godt. Ikke klistre merkelapper klær direkte på tekstilet, men på vaskelappen eller merkelappen som allerede er i plagget. Disse har en glattere overflate enn plagget selv, og dermed sitter merkelapper klær mye bedre.

Vi anbefaler merkelapper klær som er strykefrie og selvklebende!

Strykefrie og selvklebende merkelapper klær gjør merkejobben rask og enkel! Klistrelappene settes direkte på underlaget. 

Fine personlige merkelapper klær gjør det gøy å merke!

Med fine merkelapper til klær blir det gøy å merke klær og eiendeler, både for voksne og barn. PinkLabel har mange morsomme design, fra regnbue til monstertruck. Se våre startpakker her. Ta gjerne barna med på jobben med å sette merkelapper på klær, de synes ofte det er gøy å sette navnet sitt på tingene sine. 

Lag dine personlige merkelapper klær her

PinkLabel har et stort utvalg merkelapper i alle mulige størrelser og design. For en miks av små og store merkelapper til klær og andre eiendeler anbefaler vi våre startpakker (se her). Vår største pakke med navnelapper, maxipakke, finner du her.