Vi har kanskje Norges beste, og fineste utvalg av navnelapper!

Vi anbefaler å kjøpe navnelapper i samlepakker med ulike størrelser, da får du store og små navnelapper til alt du trenger å merke. Vi har navnelapper med design som passer til både små og store barn - og voksne! På denne siden har vi samlet vårt utvalg av pakker med ulik sammensetning av størrelser. For en rask oversikt over alle våre unike design klikk deg inn på Startpakke eller Maxipakke i menyen. Trenger du tips eller inspirasjon anbefaler vi vår blogg og lurer du på noe så kan du alltid ta kontakt med oss

NAVNELAPPER MIXPAKKER

Du finner mixpakkene med navnelapper her. I mixpakkene får du 108 små navnelapper til klær og 12 større navnelapper som kan brukes til yttertøy, drikkeflasker og større ting. I mixpakkene får du navnelapper med ulike design, så slipper du å velge. Vi har satt sammen en mix av navnelapper i våre mest populære design.

NAVNELAPPER STARTPAKKER

Du finner startpakker med navnelapper her. Våre startpakker er den mest populære pakken vår med navnelapper. I denne får du over 136 navnelapper i ulike størrelser. Du får navnelapper som passer i klær, navnelapper som passer i sko, og større kule navnelapper perfekt til å merke matbokser, drikkeflasker, ski og barnevogner. Navnelapper formet som figur er kjempe populære og gjør tingene enda kulere!

NAVNELAPPER MAXIPAKKER

Du finner maxipakkene med navnelapper her. Maxipakken er vår største pakke med navnelapper. Her får du små og store navnelapper til ALT du trenger å merke! Denne pakken er perfekt å bestille hvis du vil ha samme navnelapper til hele familien. Tips! Bruk etternavnet. I hver pakke er det minimum 233 navnelapper i hele 7 ulike størrelser

NAVNELAPPER SAMME STØRRELSE

Vi har Norges største utvalg av navnelapper i ulike størrelser! Her finner du oversikt over alle navnelappene våre

LITT OM VÅRE NAVNELAPPER

Trenger jeg å bruke navnelapper? Svaret er JA. Navnelapper er et «must» for deg med barn i skole og barnehage.

Navnelapper gjør det både enklere og morsommere å holde styr på hverdagslogistikken.Navnelapper gjør det lettere for store og små å finne ut hva som tilhører hvem, og navnelapper sørger for at det som blir mistet kommer hjem igjen. Navnelapper er veldig praktisk og veldig enkle å bruke, særlig selvklebende strykefrie navnelapper (klistrelapper). Navnelapper kan klistres på det meste fra klær til andre eiendeler som matbokser, ski og sykler. Fine navnelapper kan dessuten pynte opp både matbokser og drikkeflasker.

Navnelapper gjør hverdagen lettere for barna

Navnelapper gjør det lettere for barna å finne igjen sine egne klær og eiendeler, for eksempel i barnehagen og på skolen. Setter du en stor og tydelig navnelapp med et motiv barna liker på drikkeflasken, sikrer du at barnet drikker av sin egen flaske og ikke av andres. Store navnelapper på skoene gjør det lettere for barna å finne sine egne sko. PinkLabel har egne navnelapper med høyre og venstre fot, som gjør det lett å sette riktig fot i riktig sko. Til barnehagebarn anbefaler vi å ha alle navnelapper med 1 eller 2 like design, så blir det ekstra lett å kjenne igjen tingene sine. Små barn kan som regel ikke lese, og da vil navnelapper med en fin figur sikre gjenkjennelighet. PinkLabel har navnelapper med barnas favoritter, se f.eks våre navnelapper med løve, navnelapper med brannbil, navnelapper med enhjørning eller navnelapper med gravemaskin.

Navnelapper gjør hverdagen enklere for de ansatte

Tydelige navnelapper gjør det lettere for de ansatte i barnehagen å finne frem riktig tøy, yttertøy og sko til barnet. Vi anbefaler å alltid ha navnelapper med minst fornavnet på, så blir det ekstra enkelt. Navnelapper gjør det også lettere for de ansatte å kunne legge ting på plass i riktig hylle. De fleste skoler og barnehager oppfordrer foreldre til å merke alle barnas ting med navnelapper. Vi anbefaler å alltid ha et ark med navnelapper liggende i barnets hylle, så kan du raskt sette på navnelapper ved behov.

Navnelapper sørger for at ting kommer til rette

Navnelapper med navn øker sjansene for at ting som har blitt borte kommer tilbake. Vi anbefaler navnelapper med telefonnummer, slik at finneren kan ta kontakt. Husk å sette navnelapper på steder der de er godt synlige.

Hvilke navnelapper bør jeg velge?

Velg navnelapper av høy kvalitet, da varer de lenger! Vi har et stort utvalg navnelapper til barn i ulike former og størrelser. Med store navnelapper kan du merke store ting som sparkesykler, barnevogn, skolesekker, sykkelhjelmer og ski. Vi har mellomstore navnelapper perfekt til matbokser og drikkeflasker. Vi har et stort utvalg små navnelapper til klær og mindre saker. For at du skal spare tid og penger anbefaler vi at du går for en av våre pakker med navnelapper, som startpakken eller maxipakken. Her har vi samlet et utvalg navnelapper i ulike størrelser som vi tror dekker de fleste behov.

Gjør det enkelt med selvklebende og strykefrie navnelapper!

Navnelappene våre skal ikke strykes, vi har klistrelapper som klistres rett på det som skal merkes av klær og utstyr. Med strykefrie og selvklebende navnelapper er det raskt og enkelt å merke alt som skal merkes. Ha gjerne liggende et ark med navnelapper i gangen, et ark med navnelapper i klesskapet og et ark med navnelapper i hyllen i barnehagen, så har du alltid navnelapper tilgjengelig når du trenger det.

Hvilke navnelapper er best?

Det finnes mange navnelapper å velge mellom. Hvilke navnelapper som er best i test avhenger av hva du trenger navnelapper til, hvordan du bruker dem og hva navnelappene er laget av. Før du velger navnelapper kan det være lurt å tenke gjennom hva du skal bruke dem til og hva som er viktig for deg. Noen ting som kan vurderes før du bestiller navnelapper er:

Navnelapper kan ha ulik kvalitet

Er det navnelapper som sitter godt på og som tåler slitasje over tid? Særlig navnelapper til sko kan fort falme og bli frynsete. Navnelapper som er etterbehandlet blir ekstra robuste for vær, vind, vaskemaskin og slitasje. Sjekk at det er navnelapper som tåler 60 grader i både vaskemaskin og oppvaskmaskin. Det kan være verdt å betale litt ekstra for navnelapper av høy kvalitet, så varer de lenger og du slipper å skifte dem ut så ofte. Det er også viktig å følge instrukser til navnelapper. Eksempelvis må navnelapper få sitte på klær og ting i 24 timer før de går i vaskemaskin eller oppvaskmaskin slik at limet får satt seg ordentlig. Våre navnelapper er laget med supersterkt lim som betyr navnelapper som sitter godt. Vi har navnelapper som er laminerte, som betyr at de er ekstra robuste.

Har du riktige navnelapper til det du skal merke?

Er det klær, matbokser, sparkesykler, penal eller alt sammen som trenger navnelapper? Har du navnelapper i størrelser som passer til det du skal merke? Eksempelvis bør store ting som sekker og sykler ha ekstra store navnelapper for å sikre god synlighet. Små ting som briller og blyanter trenger små navnelapper. Mest praktisk er det å kjøpe ferdige samlepakker med navnelapper i ulike størrelser, så får du navnelapper til alt du trenger å merke.

Hva er spesielt med PinkLabel navnelapper?

Våre navnelapper er ekstra robuste og slitesterke. De er laget med en 2-lags kvalitet som gir navnelapper med en robust overflate som tåler vann, sol, gnissing, osv. Våre navnelapper holder seg fine lenge, uten å miste farge eller bli frynsete i kantene. Våre navnelapper sitter godt fordi de har et supersterkt lim. Husk å at navnelapper må få tørke i 24 timer før du hiver dem i vaskemaskinen!

Navnelapper kan gjøre fine ting enda finere!

Kule navnelapper pynter opp tingene, og barna elsker å se sitt eget navn på ting. PinkLabel har navnelapper med barnas favoritter. Vi har navnelapper med enhjørninger, navnelapper med dinosaurer, navnelapper med gravemaskiner og navnelapper med regnbue. For de litt større barna er navnelapper med stor bokstav veldig populært. Det er gøy for barna å få være med å sette på navnelapper. Se vårt utvalg med startpakker med navnelapper til barnehage og til skolebarn. 

Navnelapper med ulike design i samme pakke

Hvis du ikke klarer å bestemme deg for design på dine navnelapper, kan du se på våre mixpakker. Der får du flere ulike design i samme pakke med navnelapper. I pakken får du navnelapper til klær samt noen store navnelapper som passer til å merke større ting.

Hvordan lager jeg fine navnelapper og hva skal jeg skrive på?

Pinklabel har et stort utvalg med design som passer til både små og store barn. Velg først design, og deretter gjør du navnelappen til din egen med å fylle inn navn, telefonnummer eller annen informasjon. Vi anbefaler navnelapper med fornavn og telefonnummer. Fornavn på navnelappen gjør det lett for de ansatte i barnehagen å holde styr på hva som tilhører hvem. Navnelapper med telefonnr gjør at de som finner det du har mistet lett kan kontakte deg. Det kan være praktisk å sette etternavn på navnelapper dersom det er mange andre barn med samme fornavn. Dersom barnet har et fornavn som ikke er så vanlig, anbefaler vi å droppe etternavn på barnets navnelapper. Det er fordi da blir det mer plass til å skrive stort fornavn, som gjør at teksten på barnets navnelapper blir enda større og tydeligere. Du vil få se hvordan dine navnelapper blir før du bestiller i butikken.

Navnelapper med plass til ekstra informasjon

Noen ønsker navnelapper hvor de også kan legge inn adresse, barnehageavdeling eller annen informasjon. Da har vi egne store navnelapper med en ekstra linje med plass til dette. Legger du inn adresse, har du kjempe fine navnelapper du kan klistre på ting når du skal ut å reise.

Har du barn med allergi? Da må du sjekke våre navnelapper med allergivarsel

For barn med allergier har vi egne navnelapper med allergivarsel. Vi har navnelapper for barn med nøtteallergi, melkeallergi, glutenallergi, citrusallergi og eggallergi. Dette er navnelapper som gir en ekstra trygghet, særlig for barn som ikke har eget språk. Allergi navnelapper kan klistres direkte på f.eks matboks og drikkeflaske. For hver allergi har vi ulike farger du kan velge for dine navnelapper, før du legger inn personlig informasjon.

Navnelapper med tegn til tale

PinkLabel har navnelapper med tegnspråk, utviklet etter en ide fra Milla Says. Med navnelapper med tegnspråk blir det lettere for alle å lære barnets tegn, samtidig som vi med navnelapper setter økt fokus på tegnspråk. I våre pakker med navnelapper med tegnspråk velger du først om du vil ha gutt/jente, deretter farge. Du legger så inn informasjonen du vil ha på dine navnelapper og velger tegn til tale bokstav. I hver pakke med navnelapper får du 3 størrelser. Små runde navnelapper til klær, medium runde navnelapper til yttertøy og litt større ting, og store navnelapper til store ting som for eksempel ipad eller en sekk. Du kan se våre lapper med tegnspråk her.

Navnelapper til søsken

Trenger du navnelapper til flere barn? Hos PinkLabel har vi alltid fast søskenrabatt på våre navnelapper. Kjøper du 2 pakker eller mer med navnelapper får du alltid automatisk 10 % rabatt på hele kjøpet. En annen mulighet for å få billige navnelapper er å ha felles navnelapper for hele familien. Da bruker du for eksempel kun etternavn og telefonnummer. Felles navnelapper gjør det enklere for eksempel søsken som deler klær og utstyr.

Navnelapper til voksne

Klart voksne også bør ha navnelapper! Navnelapper kan settes på alt fra mobillader til paraply. Til voksne anbefaler vi navnelapper med enkle design, for eksempel bokstavlappene. Det kan være smart å lage felles navnelapper for hele familien, for eksempel med etternavn og telefonnummer. Da har du navnelapper som kan brukes av alle.

Navnelapper med fornøydgaranti

Vi jobber for å lage navnelapper som sitter godt og som tåler mye, med andre ord navnelapper av høy kvalitet! Derfor har være navnelapper fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med våre navnelapper får du selvfølgelig nye navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan!

Hvordan brukes navnelapper?

Navnelapper klistres direkte på det du skal merke. Legg navnelapper på flatt underlag og trykk forsiktig over. For at navnelapper skal sitte på i vask bør limet på navnelapper få tørke i minst 1 døgn. På noen underlag kan det være vanskelig å få navnelapper til å sitte godt. Det er gjerne underlag med ujevn underflate, som hjemmestrikket ull eller veldig grove kleslapper.

Hva er historien bak PinkLabel navnelapper?

PinkLabel navnelapper startet med to mammaer som prøvde å holde styr og orden på barnas ting og tøy. Hvis alt som går ut døren også skal komme hjem igjen må det merkes med navnelapper. Å klistre på navnelapper er ikke alltid så gøy, i tillegg erfarte vi litt for ofte at navnelapper falt av, at navnelapper mistet farge eller at navnelapper fikk frynsete kanter. På store ting måtte vi gjerne klistre mange navnelapper på for å være sikker på at de ble synlige, og det ble jo ikke så fint. Det burde være lettere og morsommere med navnelapper, tenkte vi og bestemte oss for å gjøre noe med det.

Vi har brukt lang lang tid på å komme frem til det vi mener er perfekte navnelapper. Vi har undersøkt og testet utallige materialer, ulike typer lim og forskjellige produksjonsmetoder. Resultatet er PinkLabel navnelapper som både sitter godt på og er robuste. Våre navnelapper er laget med en 2-lags kvalitet som gir navnelapper som tåler sol, vann og gnissing uten å famle. Våre navnelapper tåler selvfølgelig også 60 graders vask, og navnelappene holder seg like godt gjennom oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel og mikro Vi har utviklet navnelapper med mange fine design for både små og store barn, så det skal blir morsomt for alle å sette på navnelapper. Våre navnelappene kommer i mange ulike størrelser som passer til alt fra briller og blyanter til sekker og sparkesykler. Alle våre navnelapper blir produsert og grundig kvalitetssjekket i vårt trykkeri i Oslo.