SPØRSMÅL & SVAR

Hvor lang tid tar levering og hva koster det?
Vi leverer så raskt vi kan! Vanligvis tar det 1-4 arbeidsdager å få produsert navnelappene, og deretter er det 1-3 dager med posten. Frakt er alltid gratis! I ferier vil det være noe lenger leveringstid. Butikken er alltid åpen men om sommeren vil varer bestilt etter uke 27 bli sendt ut ila de første to ukene av august. I romjul, vinterferie og påsken må du regne med en uke lenger leveringstid enn normalt.
 
Hva gjør jeg om jeg ikke er fornøyd?
Da håper vi du tar kontakt med oss så vi kan rette opp i det. Vi har nemlig 100 % fornøydgaranti. Det betyr at hvis du ikke er fornøyd med navnelappene får du selvfølgelig nye navnelapper eller pengene tilbake. Fyll ut kontaktskjema under "Kontakt oss" eller send en mail til [email protected] så svarer vi deg så fort vi kan. Vi prøver å svare alle henvendelser innen 48 timer
 
Hvordan bruker jeg navnelappene?
Navnelappene klistres direkte på det du vil merke. Legg på og trykk forsiktig på navnelappen. For at de skal sitte på i vask bør de få tørke i 24 timer før de får vann på seg. Vi anbefaler at navnelapper i klær klistres på kleslappene i klærne (aller helst vaskeanvisningen) for at de skal sitte godt.
 
Tåler navnelappene vaskemaskin?
Ja våre navnelapper tåler både oppvaskmaskin og vaskemaskin. Merkelappene tåler temperaturer opp til 60 grader.
 
Hvilke navnelapper bør jeg velge?
Vi har et stort utvalg merkelapper i ulike former og størrelser. Med de aller største navnelappene (for eksempel stor rektangel) kan du tydelig merke store ting som sparkesykler, barnevogn, skolesekker, sykkelhjelmer og ski. De mellomstore merkelappene er perfekt til matbokser og drikkeflasker. Vi har et stort utvalg navnelapper til sko, mindre merkelapper som passer inne i klær og mini navnelapper til små ting som blyanter eller en vott. For at du skal spare både tid og penger anbefaler vi at du går for en av våre samlepakker, som startpakkene eller maxipakkene. Her har vi samlet et utvalg navnelapper som vi tror vil dekke de fleste behov.
 
Hva er forskjellen på navnelappene fra PinkLabel og andre navnelapper?
Våre navnelapper er ekstra slitesterke. De er etterbehandlet og laminerte, som gir dem en robust overflate som tåler vann, sol, gnissing mot for eksempel føtter (i sko) osv. Våre navnelapper holder seg fine lenge, uten å miste farge eller bli frynsete i kantene.
 
Ånei jeg skrev inn feil tekst på navnelappene - hva gjør jeg?
Ta kontakt med oss så raskt som mulig på [email protected] så hjelper vi deg
 
 
Kan jeg bruke flere rabatter på en gang?
Nei det er kun en rabattkode som kan gjelde av gangen.